Loading...
Startsida

Winter-een-mas 2015

Det är snart åter dags för MEGAs legendomspunna event där vi firar den fiktiva högtiden Winter-een-mas genom att klara så många elektroniska spel som möjligt under en helg! 30 januari till 1 februari är det som gäller i år. Vi startar 00:01 på natten mot fredagen och avslutar eventet 23:59 på söndagskvällen. Platsen är givetvis Spelens hus (Nobelvägen 145).

Du kan redan nu börja fundera på vilka spel du vill klara och boka in semesterdagar (både fredag under och måndagen efter eventet rekommenderas).

Den som vill vara säker på att få klara ett särskilt spel kan paxa det så att ingen annan får klara det. Paxningar av spel görs via vårt forum: https://megasweden.se/forum/index.php?topic=215.0

Och andras paxningar ser du här:
https://megasweden.se/forum/index.php?topic=1735.0

Vi efterlyser också människor som är riktigt duktiga och snabba på att klara spel (utan att utnyttja glitchar och liknande) till vår livestream som förhoppningsvis ska vara online dygnet runt under hela eventet!

Detta blir den 10:e Winter-een-mas-helgen som arrangeras av MEGA. Förra året sattes det nuvarande rekordet, då klarade vi 152 unika spel. Målet är givetvis att slå det rekordet.

Listan över avklarade spel från tidigare Winter-een-mas (som inte räknas under årets event):
https://docs.google.com/spreadsheets/d/1JU7BwpP47sE62wFO79B7ZXhG56h0Mj393eYqRmUZH2s/edit?usp=drive_web

Diskutera gärna mer på facebookeventet för Winter-een-mas 2015.