Loading...
Startsida

Jobba för MEGA på höstlovet!

MEGA har ansökt om bidrag för att arrangera höstlovsaktiviteter på Spelens hus och Stadsbiblioteket. I detta bidrag ingår pengar för två anställningar som vi nu söker personer till. Vi vill vara tydliga med att vi inte ännu vet med säkerhet att vi får dessa pengar.

Arbetet kommer utföras 27-31 oktober. De tre första dagarna kommer arbetsplatsen vara Spelens hus, de två sista flyttas verksamheten till Stadsbiblioteket. Lönen är 80 kronor i timmen och det kommer vara ungefär 6 timmar arbete varje dag. Din arbetsuppgift kommer att vara att ge besökarna en positiv bild av MEGA och Spelens hus, genomföra turneringar, prova på-verksamhet och andra aktiviteter inom spelområdet. Du kommer även få tillgång till våra sociala medier och det är meriterande om du har erfarenhet av att använda en smart telefon för att fotografera och publicera bilder på Instagram, Twitter och facebook.

Om du är intresserad av att söka en av dessa tjänster hos oss vill vi att du mejlar en kort presentation av dig själv och CV till megaforening@gmail.com, eftersom vår verksamhet i dagsläget har en majoritet av män vill vi uppmuntra personer som identifierar sig som kvinnor att söka. Ansökan ska vara oss tillhanda senast 1 oktober. Beslut fattas senast 12 oktober.