Loading...
Startsida

FIFA 14-turnering på storbildsskärm!

I samband med VM-semifinalerna arrangerar vi i samarbete med MKB och Malmö stad en FIFA 14-turnering på den 23 kvadratmeter stora storbildsskärmen som de använder för att visa fotbollsmatcherna.

Turneringen spelas på Playstation 4 och i par, så du och en kompis får tillsammans göra upp mot andra tvåmannalag. Totalt sexton lag kommer kunna vara med i turneringen och den kommer spelas som en enkel utslagsturnering, så den som förlorar en match är ute ur turneringen. Alla matcher spelas på storbildsskärmen. Fina priser utlovas till vinnarna. Om det finns tid över efter matcherna innan VM-spelet kommer igång kommer vi ge allmänheten möjlighet att spela.

Plats: Örtagårdstorget på Rosengård.
Tid: 8-9 juli klockan 18-21.
Anmälan sker via: http://bit.ly/storbildsfifa