Loading...
Evenemang

Terebi på stadsbiblioteket

Den här hösten kommer Terebi Ge-mu vara med och arrangera inte mindre än tre speldagar på Stadsbiblioteket i Malmö. Det är två helt olika event. Först ett för 7-14 år gamla barn och ungdomar. Sedan ett för vuxna och ungdomar som fyllt 15 år.

Arrangemanget för de lite yngre äger rum under höstlovsveckan. Där kan deltagarna testa olika TV-spel från olika årtionden. Från sprillans nya Wii U till gamla klassiker såsom Super Nintendo och Sega Mega Drive! Det blir också turneringar i bland annat FIFA 14 och Just Dance Kids 2014! Torsdag 31 oktober och fredag 1 november klockan 12-18 i Röda Rummet på stadsbiblioteket.

Arrangemanget för de lite äldre går av stapeln 16 november klockan 11:00-17:00 i samband med Nordisk speldag. Precis som på höstlovet blandar vi nytt och gammalt och håller i olika tävlingar. Huvudattraktionen blir en stor turnering där deltagarna kommer göra upp i tre olika spel i tre olika genrer. Den som placerar sig bäst i alla turneringarna kommer vinna en PlayStation 4 (som levereras på releasedagen 29 november)! Turneringen kommer hållas på PlayStation 3. Anmälning görs på plats från 11:00 tills vi stänger anmälningarna 11:30.

De tre turneringsspelen är: Street Fighter IV: Arcade Edition, FIFA 14 samt Guitar Hero.

Båda arrangemangen är helt gratis för deltagarna. Stadsbiblioteket bjuder på frukt och godis. Utöver vår närvaro händer det en del annat spelrelaterat på biblioteket i höst – så passa på att besöka!

Diskutera eventet med oss på facebook!