Loading...
Startsida

Spelprogrammering A till Ö besöker Power up 2013

Programmeringssällskapet Spelprogrammering A-Ö kommer att hålla några aktiviteter på träffen som detta året kommer vara i Baltiska Hallen i Malmö. Inträdet är billigare än någonsin och värt varenda krona.

Här är några av de aktivtet som sällskapet erbjuder under veckan:

Testa Oculus Rift
– Måndag 20:00 till 22:00
– Tisdag 14:00 till 16:00
– Onsdag 14:00 till 16:00

Sällskapet hade ett tillfälle där man fick komma och testa på Oculus Rift, något som blev större än vad man kunnat förväntat sig. Det kom ungefär 50 personer till det evenemanget och virtual reality-hjälmen Oculus Rift.

 

Workshop: Unity3D
– Tisdag 20:00+

James (ordförande i Spelprogrammering A-Ö) har på senare tid suttit dag och natt med Unity3D för att utveckla sitt spel i det. Han har bland annat integrerat Oculus Rift med sitt spel. Han håller i en workshop där han lär ut grunderna i Unity3D utifrån vad han lärt sig, där finns möjlighet att ställa frågor och få hjälp med eventuella problem man står inför.

 

Workshop: Combined-demo av vinnaren från Dreamhack 2013
– Onsdag 18:00+

Vi är lyckligt lottade. Vi har bland våra resurser en riktigt talangfull kille som detta året vann combined-demo-tävlingen på Dreamhack Summer 2013! Han ville jättegärna hålla i en workshop där han lär ut hur man kan skapa exakt det demo han gjorde för att vinna på Dreamhack. Där finns en massa att lära och givetvis kan man ställa frågor utanför ämnet med!

Ladda ner demot här:

https://kreativ.dreamhack.se/data/79/mstu.rar

Indiescenen
– Varje dag

Vi har flertalet indieutvecklare som visar upp sina spel i hopp om att få fans, kontakter och feedback. Kom och titta och få inspiration, eller helt enkelt njut av dessa kreativa och drivna personers arbeten.

Vill du/din grupp visa upp något?

Kontakta James Newnorth på 0702-68 38 09.

Programmering A till Ö har med andra ord mycket att bjuda på under Power up 2013 och har du ett intresse i spel, programmering eller bara vill testa lite annorlunda saker så bör du hälsa på dem under veckan.