Loading...
Startsida

Deadline för anmälan

Vi skulle vilja påminna alla om att snart går tidsfristen ut för när man måste anmäla sig till Power up 2013 om man planerar att övernatta under veckan.

Eftersom brandmyndigheten i Malmö vill veta hur mycket folk som skall övernatta i lokalen har vi i år en deadline för när vi måste vi få in anmälningarna från alla de deltagare som tänker övernatta under träffveckan.

Sista dag för anmälan om man skall övernatta på Power up 2013 är den 20 juli 2013.

Denna deadline gäller anmälan för övernattning, värvartävlingen, duobiljett med Basement-LAN samt beställning av Power up 2013-tröjan.

Detta betyder dock inte att man inte kan besöka Power up 2013 fastän man inte anmält sig i tid. Vi tar fortfarande emot betalning på plats. Priset för detta är samma pris som för alla andra och som tidigare nämnt 150 SEK för Terebi Ge-mu-medlemmar och 200 SEK för icke-medlemmar.