Loading...
Evenemang

Art of Gaming – uppdaterad!

Vi har nu glädjen att presentera Art of Gaming – en konstutställning inspirerad av spel.

Art of Gaming kommer att stå i foajén på Studiefrämjandet i Malmö mellan 29 april – 30 juni (med ett avbrott 31 maj-1 juni då utställningen syns på konserthuset i Malmö i samband med Joystick 5.0) , och visa hur TV- och datorspel har inspirerat fans till kreativt skapande i olika former. Så kom och berika dig kulturellt, se på tavlor, träskulpturer, amigurumi, fotografier och pärlplattor och mycket mer, allt i spelens tecken! Invignings-vernissage äger rum 5  maj med start 14:00 på Studiefrämjande (Ystadsgatan 53).
Under utställningsperioden kommer det hända saker, bland annat kommer vi hålla olika föreläsningar och workshops. Schemat ser ut så här (uppdateras kontinuerligt):5 maj 14:00-19:00 Vernissage i stroa salen.
12 maj 13:00-19:00 – Pärlbyggnings-workshop i sal 306 – hjälp oss bygga sista delen av världens största pärlplatta!
31 maj-1 juni – Utställningen flyttar tillfälligt till Konserthuset i samband med Joystick 5.0
9 juni 13:00-18:30 – Föreläsning och seminarium: Spel som konstverk, stora salen – Tillsammans med Alexander Cederholm får vi spela spel med konstnärliga ambitioner.
Art of Gaming är resultatet av ett samarbete mellan Studiefrämjandet Malmö, WASD, Spelkultur i Skåne och Terebi Ge-mu.