Loading...
Startsida

Datum för Power up 2013 – uppdaterad!

Terebi Ge-mus sommarträff Power up är tillbaka för tredje gången. Power up 2013 kommer äga rum i Malmö 5-11 augusti. Så skriv in det i alla kalendrar du kommer i kontakt med!

I dagsläget är den traditionsenliga tv-spelsbrännbollen den enda spikade aktiviteten, men det blir naturligtvis tonvis av spel och spelinfluerade påhitt, precis som man förväntar sig av Terebi Ge-mus spelträffar. Vi kommer garanterat att hitta på en och annan överraskning också. Mer information om allt kommer så klart allteftersom augusti närmar sig.

Har du idéer på tävlingar, turneringar och annat innehåll? Är du engagerad i en förening eller annan verksamhet som skulle kunna fungera som en samarbetspartner under Power up? Tveka inte att höra av dig till oss via terebigemu@gmail.com, eller kom på våra planeringsmöten! Vi träffas torsdagar udda veckor på Spelens hus (Ystadvägen 42, Malmö).

Följ oss även på facebook så får du alltid den senaste informationen om Power up 2013!

Uppdatering: Vi har beslutat att Power up 2013 kommer äga rum på Baltiska hallen i Malmö samt att inträdet kommer vara 200 kronor för ickemedlemmar. Medlemmar betalar endast 150 kronor. Eftersom medlemskap kostar 50 kronor kan en ickemedlem lösa medlemskap och biljett till Power up för 200 kronor (den som så önskar kan så klart även gå på arrangemanget utan att lösa medlemskap i föreningen).