Loading...
Evenemang

Häng med oss på Urban Beach!

Med start den 26 juli arrangeras SM i beachvolley i Daniaparken i Västra hamnen, Malmö. Vid sidan av volleybollturneringen är det premiär för konceptet Urban Beach, en aktiv strandvecka för hela familjen där man kan prova på vattensporter som kitesurfing, skimboard, wakeboard och kajak.

Vi i Terebi Ge-mu kommer att vara med på ett litet hörn den 26 juli. Vi tar med oss ett gäng äldre TV-modeller och tillhörande retrokonsoler och spelar spel som Mega Man och Super Mario Bros. på stranden. Naturligtvis är alla som vill komma förbi och hälsa på oss hjärtligt välkomna. Hela evenemanget är gratis, så passa på att sola, bada, surfa och spela TV-spel med oss vid Daniaparken. Vi startar ca 11:00 och håller på till 20:00 (eller längre om folk vill) och det aktuella datumet var alltså tisdagen den 26 juli. Vi ses på Urban Beach!