Loading...
Startsida

Påskträffen 2011

Så var det åter dags för Terebi Ge-mus årliga påskträff. Det är dags att samla Sveriges skönaste spelare och umgås över påskhelgen för att spela, diskutera och helt enkelt ha kul.

Utöver en hel våning till bredden fylld av spel kommer en kavalkad av spännande, kluriga och roliga tävlingar anordnas. Bland annat bjuder vi på Fightingsspelsturnering, anagramstväling, kunskapstävlingar, retrospelsmästerskap, screenshotstävlingar, skattjakter med mera!

Passa på att träffa spelare runt hela landet, gamla som nya och testa de senaste hetaste spelen. Det är så det brukar det gå till på våra träffar. I år kommer det också finnas ett dedikerat retrospelsrum med alla gamla godingar du minns och glömt. Det är ett nog så starkt skäl att komma ner till Malmö.

Biljetterna är begränsade och säljs via hemsidan och i kiosken på Spelens hus (Ystadvägen 42 i Malmö). De 20 lyckliga som köper sina biljetter första av alla får, utöver en säker plats på världens härligaste spelträff, 50 kr rabatt. Biljetterna finns tillgängliga via terebigemu.com/eventreg – först till kvarn!

Snabba fakta
Vad? Terebi Ge-mus årliga påskträff
När? 21 april (skärtorsdag) till 25 april (annandag påsk).
Var? Studiefrämjandets lokaler på Ystadsgatan 53* i Malmö.
Vad händer? Tävlingar, umgänge och en jäkla massa spelande!
Vad kostar det? 300 SEK för hela träffen. Alla biljetter måste förköpas.
Hur anmäler jag mig? Ett förköpssystem finns tillgängligt via terebigemu.com/eventreg. Det går att förköpa i kiosken på Spelens hus, Ystadvägen 42 i Malmö.

* Lägg märke till att Ystadsgatan och Ystadvägen inte är samma sak.

Program (fylls i allt eftersom saker och ting blir klara)