Loading...
Evenemang

Den stora achievementsjakten del 1

Terebi Ge-mu Malmö  har satt som mål att nå 500.000 unika poäng i Microsofts belöningssystem för Xbox 360, känt som Gamerscore. I varje spel till Xbox 360 finns ett antal poäng (i regel 1000 i ett fullprisspel och 200 i ett nedladdningsbart Live Arcade-spel) fördelade på olika antal achievements (speciella handlingar i spelet som låser upp poängen).

Det vi vill göra är alltså att samla en halv miljon unika spelpoäng inom föreningen. Varje medlem kan bidra med Gamerscore. När en medlem låst upp en achievement adderar vi den till föreningens totala Gamerscore via vårt konto på www.xbox360achievements.org.

För att lyckas med denna bedrift kommer vi under året ha flera helger vigda åt ändamålet och den första äger rum på Spelens hus 11-13 mars. Så passa på att klara annorlunda spelutmaningar med gänget från Terebi Ge-mu Malmö!

Samtliga träffar i den stora achievementsjakten är gratis för medlemmar. Mer information och diskussion om achievementsjakten hittar du på forumet.

Tid: 11 mars 17:00 – 13 mars 22:00
Plats: Spelens hus (Ystadvägen 42, tredje våningen)
Kostnad: Gratis för medlemmar i Terebi Ge-mu Malmö
Facebook: Klicka här