Loading...
Evenemang

Winter-een-mas och årsmöte

Winter-een-mas är TV-spelarnas egen högtid. Vi i Terebi Ge-mu firar detta genom att tillsammans klara så många spel vi hinner under en helg, 28-30 januari. Platsen som gäller är våra vanliga lokaler i Spelens hus på Ystadvägen 42. Diskussioner om vilka spel som ska klaras och vilka som ska klara dem tar vi i den här forumtråden.

Inträdet är gratis för medlemmar i Terebi Ge-mu Malmö. De som inte redan är medlemmar kan lösa medlemskapet på plats. Gamla som nya medlemmar är givetvis lika välkomna!

Under Winter-een-mas är det också dags för årsmöte i Terebi Ge-mu Malmö.  Mötet äger rum den 29:e januari på Spelens hus i Malmö och startar 15:00.  Under årsmötet redovisas året som gått och vi fattar beslut om verksamheten under 2011. Bland annat skall en ny styrelse väljas, den diskussionen kan följas på forumet i denna tråd.