Loading...
Startsida

Veckorapport v. 18

Vecka 18 blev en ganska kort vecka på grund av att all utrustning i lokalen packades ner på torsdagskvällen och var på KodachiCon under helgen. Därför blev lördagsgodis inställt.

Tisdagen började lite slött med att Jono horade gamerscore, nu med siktet inställt på 1000 GS i Narnia-spelet. Han fick lite hjälp av Trikisatan men efter två uppdrag gav Trikisatan upp och spelade Fable 2 med Kami istället. I övrigt har fightingspelen mer eller mindre tagit över på TNG.  Under tisdagen satt Kami, Kitty, Nabaxo, Embergem, Pixel, Handsome_Phil samt Mattant och delade ut sparkar och slag till höger och vänster i diverse olika fightingspel. Super Street Fighter IV är det som spelades mest frekvent, men även Tekken 6 och BlazBlue dammades av. Framåt kvällen försökte även styrelsen att hålla ett möte om KodachiCon, men i trängseln blev det ofokuserat och svårpratat. Mötet tog säkert dubbelt så lång tid mot vad det hade behövt.

Styrelsemöte hade vi även på torsdagen, men det gick betydligt lättare. Bland annat satte vi ett ännu hemligt preliminärt datum på Sommarträffen 2010. Dessutom hade vi ganska långa diskussioner om hur vi ska fortsätta verksamheten när kontraktet med Goodgame går ut, vi har fortfarande ingen perfekt lösning, så om du har en lokal i bakfickan så får du gärna höra av dig!

I spelväg var torsdagen betydligt mer intressant än tisdagen. Jono, som öppnade lokalen redan 07:30 för att släppa in hantverkare, maxade Narnia och spelade igenom Jumper. Därefter gav han sig på en betydligt intressantare titel; nämligen Lost Planet 2. Efter många om och men lyckades Hexelf (som var den förste, förutom Jono, att hälsa på  i lokalen) få igång co-opläget med delad skärm. Tillsammans försökte de döda rymdpirater, men det var lättare sagt än gjort då de hade problem med både styrningen och att över huvud taget se något på den lilla delen av skärmen som de fick sig tilldelade. Dogma dök upp och fick både Lost Planet 2 och det intressantare Alan Wake inspelat för kommande förtittar på hans GAMEcore.se. Alan Wake spelades därefter flitigt, men Lost Planet 2 blev liggande i sin förpackning. Senare på kvällen kom också vårt senaste tillskott i spelväg, två stycken ordentliga dansplattor. Det är ytterliggare en fördel med att samarbeta med UNF; de har råd att skämma bort oss med sådan här lyx.

Närvarande 4/5: Jono, Trikisatan, Dogma, Maduin, 8-BIT BITCH, Modoki, Pixel, akimi, Nintendobarn, Embergem, Nabaxo, Kitty, Hans Smooth, Tossen, Handsome Phil, Kami, Mattant, Rövhög.

Närvarande 6/5 : Maduin, Jono, Dogma, Nabaxo, KConny, Rövhög, Gwearon, Porrdocka, Everglade, Wewt, 8-BIT BITCH, akimi, Korvost, Sebbe87, Pixel, CrudeOwen, Kitty, Daevian, Dragonfangs, Handsome Phil, HexElf, Hans Smooth, Jessica.