Loading...
Startsida

Nyårsträffen 2009

(OBS! Denna träffen har redan varit!)

Vi i Terebi Ge-mu tycker om att anordna spelträffar. Till nyår gör vi det igen. Den här gången är vi på Kvarnby folkhögskola utanför Malmö. Datumen som gäller är 31/12 2009 – 6/1 2010 (naturligtvis kan man komma senare om man vill fira nyår på annat håll).

Men vad går våra träffar ut på då? TV-spelintresserade människor från hela Sverige samlas och spelar tillsammans. Nya vänskapsrelationer skapas och vi har det allmänt trevligt! Förutom att vi själva har en hel del konsoler, SD- och HDTV-apparater, tar besökare också med det, plus alla spel såklart. Det är som ett enda stort knytkalas. Ju fler vi blir desto roligare blir det.

Sover gör du i en dedikerad sovsal. Dusch finns i lokalerna, och den ska användas. Ifall du tröttnar på att livnära dig på vår kiosks utbud av lättare mat, läsk och godis finns många olika snabbmatställen och matbutiker i närheten.

Vi kommer precis som förra året att ha en rolig lagtävling som sträcker sig över större delen av träffen där det gäller att utföra olika uppgifter tillsammans. Tänk er Xbox 360-achievements fast uppgifterna utspelar sig på spelträffen, i verkliga livet. Vi har haft tävlingar med samma koncept tidigare år och eftersom alla verkar gilla dem så fortsätter vi även i år.

Plats: Kvarnby folkhögskola, Kvarnbyvägen 68, Malmö
Datum: Torsdag 31/12 2009 – Onsdag 6/1 2010
Pris för deltagande: 200:-
Diskussionsforum: Klicka här
Facebook: Klicka här

Nyårsträffen arrangeras av Terebi Ge-mu i samarbete med Kvarnby folkhögskola.