Loading...
Startsida

Sommarträffen 2009

(OBS! Denna träffen har redan varit!)

Sommaren är här, fylld av värme, bad och framför allt ledighet för många. Men ledigt är inte någonting spelföreningen Terebi Ge-mu tar i första taget – 3-9 augusti är det dags för spelträff igen i Malmö, en helvecka med nya och gamla likasinnade bekantskaper i tv-spelens namn!

Sommarträffarna har alltid varit de med störst besökarantal, någonting vi absolut satsar på att upprätthålla. Aktiviteter så som TV-spelsbrännboll och dylikt gör såklart comeback, likaså turneringar – där ni kan räkna med att göra upp i spel så som Street Fighter IV, Gears of War 2, Halo 3 och Call of Duty 4 för att visa vem/vilka som är bäst. För att inte glömma att ett gammalt hederligt event från förr också gör comeback, när Terebi Ge-mu – i avsaknaden av ett riktigt – arrangerar ett inofficiellt Nintendo SM!

Sovsal och dusch finns på plats och är alltså ingenting man behöver oroa sig för under träffen. Bemannad kiosk kommer också att finnas på plats där vi bl.a. kommer att erbjuda läsk, godis, toast, varmkorv och annat smått och gott i vanlig ordning, och likt senaste sommarträffen kommer vi också att erbjuda frukost och middag (vid särskilda tider) för de som inte nöjer sig med att leva på snabbmat i en vecka. Konsum och snabbmatställen i massor finns på gångavstånd från lokalen för den delen.

Dessutom är lotteriet med priser av dess olika slag ingenting man vill missa. Spel, merchandise och lite allt möjligt – fina priser av dess olika slag och av olika högt värde väntar helt enkelt!

Vi ser fram emot att så många som möjligt letar sig till våra lokaler i Malmö för spelträffen, det kommer att bli en vecka fylld med massor av spel, underhållning och minnen – vi ses där!

Plats: Kronetorpsgatan 1, Malmö (Vägbeskrivning)
Datum: Måndag 3/8 – Söndag 9/8
Pris för deltagande:
– Betala i förskott: 300 kr (senast den 30 juli)
– Betala på plats: 350 kr
Diskussionsforum: Klicka här
Bilder från gångna spelträffar: Klicka här (öppnar Facebook)

Hur du förskottsbetalar

1. Anmäl dig till spelträffen (denna träffen har redan varit).

2. Betala in deltagaravgiften (300 kr) på vårt föreningskonto:

Bank: Swedbank
Clearingnummer: 8214-9 *
Kontonummer: 983 208 595-6
*Vissa internetbanker kräver inte att man använder “-9″ i clearingnumret.

3. I meddelandefältet, ange ditt personnummer (så vi vet vem pengarna kommer ifrån).

OBS! Om du enbart anmäler dig här på hemsidan men inte betalar deltagaravgiften senast den 30 juli så är det 350 kr som gäller.