Loading...
Startsida

Nyårsträffen 2008

(OBS! Denna träffen har redan varit!)

Spela in det nya året tillsammans med Terebi Ge-mu!

Vi ska hålla i en veckolång tv-spelträff i nyår. Men vad går våra träffar ut på då? Tv-spelintresserade människor från hela Sverige samlas och spelar tv-spel tillsammans. Nya vänskapsrelationer skapas och vi har det allmänt trevligt! Förutom att vi själva har en hel del konsoler, SD- och HDTV-apparater, tar besökare också med det, plus alla spel såklart.
Xbox 360-LAN, musikspel, fightingspel, retrospel och det mesta du kan tänka dig… När några av oss tröttnar på tv-spelen kan det hända att vi sätter oss ner och spelar roliga kort- och brädspel!
Många som aldrig varit på en spelträff innan kan vara lite svåra att få dit första gången. Det finns väldigt många exempel på sådana människor, som efter att ha varit på en träff kommit till alla andra träffar.

Sover gör du i en dedikerad sovsal. Vi har också duschar i lokalerna, som ska användas. Ifall du tröttnar på att livnära dig på läsk och godis från vår kiosk finns många olika snabbmatställen och Konsum i närheten.

Vi ska precis som förra året ha en rolig lagtävling som sträcker sig över större delen av träffen där det gäller att utföra roliga uppgifter tillsammans. Tänk er Xbox 360 achievements fast uppgifterna utspelar sig på spelträffen, i verkliga livet. Förra året blev en succé och tävlingen uppskattades väldigt mycket. Om du vill se dokumentet deltagarna fick till förra årets tävling kan du klicka här (öppnar Google Dokument).

Missa inte årets nyårsträff!

Plats: Kronetorpsgatan 1, Malmö (Vägbeskrivning)
Datum: Onsdag (Nyårsafton) 31/12 – Tisdag 6/1
Pris för deltagande: 200 kr
Diskussionsforum: Klicka här
Bilder från gångna spelträffar: Klicka här (öppnar Facebook)