Loading...
Evenemang

Årsmöte & Winter-een-mas

(OBS! Denna träffen har redan varit!)

Helgen den 25-27 januari är det Winter-een-mas och i vanlig ordning firar Terebi Ge-mu detta genom att anordna en tv-spelsträff i lite mindre skala. Vi har som tradition att under denna helg klara så många spel som möjligt. Alla är välkomna till träffen för att spela, ha roligt och hjälpa oss lägga till fler spel på “klarat-listan”.

Under lördagen har också Terebi Ge-mu sitt årsmöte. Då är det dags att välja en ny styrelse och även en ekonomisk rapport och verksamhetsberättelse för 2007 presenteras. Verksamhetsberättelsen och andra handlingar kommer finnas tillgängliga här på hemsidan under nästa vecka.

Winter-een-mas 2008
Plats: Kronetorpsgatan 1, Malmö (Vägbeskrivning)
Datum: Fredag 25/1 – Söndag 27/1
Pris för deltagande: Gratis

Terebi Ge-mu – Årsmöte 2008
Plats: Ringstasalen, Kronetorpsgatan 1, Malmö (Vägbeskrivning)
Datum: Lördag 26/1
Tid: 17:00
Pris för deltagande: Gratis
Dagordning för mötet: Ladda ned (PDF)