Om MEGA

MEGA (som tidigare hette Terebi Ge-mu) är en ideell ungdomsförening med inriktning mot digitala spel. Föreningen har sitt säte och egen lokal i Malmö. Lokalen kallas för Spelens hus och finns på Nobelvägen 145A i Malmö.

Föreningen bedriver veckoaktiviteter på torsdagar och söndagar, även kallat TNG. På dessa träffar uppmuntrar vi till fritt spelande, men vi försöker även ha speciella tema exempelvis i samband med att nya spännande speltitlar släpps. Vår aktivitet äger rum på Spelens hus 17:00-22:00 på torsdagar samt jämna söndagar 15:00-21:00. MEGA arrangerar även spelhelger på Spelens hus, där Winter-een-mas-helgen i slutet av januari är en av de större. Aktiviteterna på Spelens hus är öppna för alla medlemmar och ett års medlemskap i föreningen kostar 50 kronor.

Föreningen är också ofta ute på andra arrangörers event och hjälper till med TV-spelsunderhållning. Under de senaste åren har vi bland annat deltagit på Malmöfestivalen, Scifi-mässan, spelmusikkonserten Joystick och Arabic Game Jam.

Har du frågor eller behöver du hjälp med underhållning på ditt evenemang? Tveka inte att kontakta oss!