Loading...
Startsida

MEGA söker sommarjobbare!

sommarkul-15_554x314

Föreningarna Wasabi och MEGA kommer mellan v. 25 och v. 33 ha fritidsledare på plats för att leda öppen verksamhet på Spelens hus i samarbete med Malmö stad. Vi kommer ha öppet 12-17, måndag-fredag och erbjuda TV-spels-tävlingar, brädspel, cosplay-verkstäder, pärlplattebyggande och mycket mer utöver fritt spelande. Nu har du chansen att sommarjobba hos oss.

Vi har två perioder tillgängliga:
– Vecka 25 till 29
– Vecka 30 till 33

Uppge i din ansökan vilken period/perioder du kan arbeta eller om du rentav kan arbeta bägge. Dina ansvarsuppgifter varierar från dag till dag men du har möjligheten att till stor del forma din dag hur du själv önskar även om vi satt upp några riktlinjer för dig att följa. Variera t.ex. fritt spelande med en tävling, turnering eller workshop någon gång i veckan. Din egen kreativitet sätter gränserna.

Det är också viktigt att du kan vara tillgänglig en eller högst två veckor före jobbet börjar för att förberedas och informeras om dina uppgifter så du är redo att arbeta på måndagen då du startar.

Du skall vara utåtriktad och ha en vilja att ta kontakt med andra människor för att vara allt från välkomnande till informerande. Tidig kunskap och erfarenhet av konsoler och TV-spel är en fördel.

Dina uppgifter består av att öppna och stänga lokalen vid behov, hjälpa besökare, se till att de trivs och har en god upplevelse, sköta kiosken, utforma innehåll, fotografera, hantera sociala medier, ansvara för vår utrustning, samt plocka fram och städa upp efter verksamheten. Du kommer också förväntas informera om föreningen och Spelens hus i allmänhet samt uppmuntra nya och i synnerhet återkommande besökare att bli medlemmar i föreningen.

Hör av er till info@megasweden.se senast den 1 juni kl. 18.00. Vi hör av oss kort därpå med besked. Bifoga gärna personligt brev och CV. Om inte du själv är intresserad så sprid det gärna till dina vänner!