Terebi Ge-mu intar SydCon

Terebi Ge-mu kommer att ansvara för TV-spelen på Skånes största spelkonvent SydCon. SydCon kommer i år att arrangeras i Malmö Studentkårs lokaler (Norra Neptunigatan 5) mellan 28-30 oktober. På konventet kommer vi att erbjuda ett Xbox 360-LAN för tolv personer, en storbilds-TV för 3D-spel och ett par TV-apparater med höstens storspel – förhoppningsvis premiärvisar vi ett par spel som ännu inte släppts i Sverige (Uncharted 3? Modern Warfare 3? Elder Scrolls V?). Men framför allt kommer vi att satsa på äldre retrospel där där du kommer att testa äldre konsoler, såsom NES, Sega MegaDrive och Atari 2600 och många gamla spelklassiker som inte förtjänar att glömmas bort.

Tävlingar och turneringar kommer att hållas (möjligen med en liten anmälningsavgift bara för att slippa folk som anmäler sig och sedan inte dyker upp). Fina priser utlovas i samarbete med spelutgivarna.

Har du några särskilda önskemål på spel som vi ska ta med sig? Lämna gärna en kommentar här nedan så ska vi se vad vi kan göra!

  • Tekken6 turnering önskas!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  • Christofer Larsson

    Kan ni arrangera ett zelda: four swords flerspelar event?

  • Jono

    @Moein: Det ska vi nog kunna fixa!

    @Christoffer: Tänkte du till 3DS? Problemet är att föreningen inte äger några egna 3DS-konsoler och det kan bli svårt att låna ihop fyra stycken över SydCon. Däremot tror jag vi kan göra det under vårt Zeldaevent på Spelens hus den 17 november.