TNG-rapport 16/3

Mina damer och herrar, vi har ett nytt rekord! Veckans första TNG lockade nämligen 21 unika besökare. Glädjande är Battlefield: Bad Company 2-gängetockså att vi idag både fick se några nya ansikten och några gamla Terebi-medlemmar som inte varit ner i lokalen på ett bra tag. Vi fick nämligen besök av både Gwaeron och Risby.

Vid dagens början satt Modoki, Rövhög, CroolCaptain, Handsome_Phil och Pixel i LAN-rummet med Battlefield: Bad Company 2. I retrorummet hittade vi soylent_system, Embergem och Jono som tittade på när Gwaeron försökte klara Mega Man 10 utan att den blåe hjälten ådrog sig någon skada alls.

Tekken 6-spelareSnart dök Gus och Kitty upp och lockade iväg Handsome_Phil och Modoki till Tekken 6-spelande. Fluffgummifat drog iväg Embergem till Magicspelande. De fick snart sällskap vid Magicbordet av Phendrana och Sekrai. Och så plötsligt var han där. Dogma. Mannen med Blurbetakoderna. Pixel, CroolCaptain och Jono fick varsin kod och snart hade vi satt upp en Blur-turnering. CroolCaptain och Pixel satt i LAN-rummet medan Jono, Dogma och Gwaeron satt i mellanrummet och turades om på Jonos xbox-konto. Två av dessa matcher fångades på video och dyker upp på GAMEcore.se inom kort.  Efter en lång installationsprocess satte sig soylent_system med Yakuza 3 som vi fått av Riksförbundet Goodgame för att recensera.

Senare på kvällen kom Tossen, Nintendobarn och akimi. De spelade Borderlands i vanlig ordning. Linus passade på att hugga tag i delar av styrelsen och diskutera lite praktiska detaljer inför Lomma Cup, en taekwondo-turnering  där vi förhoppningsvis ska ha ett aktivitetsrum fyllt av TV-spel. Vi fick även besök av Risby och Superguden. I skrivande stund har jag fått veta att vi visst slagit ytterliggare ett rekord idag. Vi hade nämligen precis 16 besökare samtidigt i forumet. Det känns som aktiviteten är på uppgång! Slår vi nytt besökarrekord redan på torsdag?

Närvarande: Gwaeron, soylent_system, Jono, Modoki, CroolCaptain, Pixel, Rövhög, Handsome_Phil, Embergem, Fluffgummifat, Gus, Kitty, Phendrana, Sekrai, akimi, Linus, Tossen, Nintendobarn, Dogma, Risby, Superguden

 • Det var askul att se så mycket aktivitet i lokalen idag! Det slog förmodligen de aktivaste sommardagarna vi hade förra året. It’s looking up! I övrigt så känner jag att Blur kan bli ett ball LAN-spel när fullversionen kommer som inte kräver Live för att spelas ihop. System Link, det gillar vi! Rätt tänkt Bizzarre Creations!

 • Rövhög

  Känns bra att vårt beslut om att konsertera verksamheten gav så positiva utslag. Vi blir bara fler och fler vilket också känns kul.

 • Jono

  Ojdå. Jag ser att vi behöver utöka vårt Xbox-LAN. Vi blir flera och dessutom kommer Blur där vi vill länka tjugo spelare och kanske mer.

 • Riktigt kul att läsa hur bra det går nere i lokalen, trots att jag själv inte kan vara på plats. Hoppas det fortsätter på detta vis!

 • Jono

  @Lunandrez: Du hoppas alltså att du även i fortsättningen inte kan vara på plats? 😉

 • soylent_system

  Min koncentration var väll så där när det kom till Yakuza 3. Dock påminde det mig om varför jag borde spela tvåan, snarast. ^^
  Funderar på att ha det som “TNG-spel”.. om inget annat dyker upp innan jag kommer til lokalen nästa gång så blir det nog så.

  Grymt kul att det börjar arta sig med antalet besökare i lokalen!

 • Handsome Phil

  Japp riktigt kul att se så många där! Nu denna veckan som kommer får jag även min PS3 slim (kan då tar ner den till lokalen TNG-kvällarna for some Street Fighter action wut).